Bag om Sundfokus

Mia Sørensen står bag Sundfokus

Sundfokus er drevet af Mia Sørensen, som brænder for at gøre en sund livsstil simpelt for alle. Her kan du få et større indblik i, hvem Mia er.

Om Sundfokus – Hvem står bag?

Hvis du ikke kender mig allerede, kan jeg fortælle, jeg hedder Mia Sørensen, og det er mig en stor fornøjelse at byde dig velkommen til Sundfokus.

Jeg er 54 år, bor i Vejle, gift med Allan, og vi har 2 dejlige drenge. Vi er en meget sports aktiv familie, og derfor går jeg ind for princippet “Sund Fast-Food” uden fanatisme.

Jeg er uddannet Biopat og Naturopath i Biologisk Medicin ved Institut for Biologisk Medicin og har specialiseret mig i Sportsernæring, anti-inflammatorisk kost, fordøjelses- og hudproblemer, astma/allergier og SENSE kost. Desuden er jeg Supervisor i mad og hjælper mange med spiseforstyrrelser.

Jeg elsker at løbe

Jeg er marathonløber, og i en relativ sen alder er jeg blevet blandt de bedste danske kvindelige løbere på distancen. Jeg passer på min krop på bedste vis med sund nærende kost, diverse vitaminer og restitution. Det er en stor motivation for mig at have en stærk krop, fordi det giver mig styrke til at kunne præstere godt både fysisk og mentalt. Min overbevisning er, at mit høje energiniveau kommer af, at min krop får fokus, og kunsten er at finde balancen.

Min passion for kost og træning danner rammen for Sundfokus. En drøm er gået i opfyldelse, og nu hjælper jeg andre mod en sundere livsstil, bedre velvære i kroppen, og dem der ønsker at blive en bedre løber. Jeg deler ud af min viden og erfaringer, mens jeg arbejder med det, jeg brænder aller mest for.

Mia Sørensen

Sundfokus v/Mia Sørensen
Coach, ernæringsekspert, biopat, kostvejleder med 10 års erfaring indenfor kost og træning.

kontakt mig