Sunde Sense Opskrifter

Sunde opskrifter til morgen, middag og aftensmad efter Sense principperne.

Sund livsstil efter Sense principperne

Gør livsstilsrejsen lettere med mine sunde opskrifter og spis efter Sense kost principperne. Mine opskrifter er ikke med en fastlås ingrediensliste, tværtimod lægger opskrifterne op til prøve ting af og bytte råvarer ud, så du altid kan være med. Formålet med mine opskrifter er at gøre projekt-madlavning lidt nemmere for dig.

Du finder inspiration på alt fra mættende Sense morgenmad, som giver dig en god start på dagen, eller en velsmagende Sense frokost, som holder dig godt kørende hele eftermiddagen. Du får selvfølgelig også mine bedste opskrifter på sund og nem Sense aftensmad som du kan kombinere med Sunde salater. Skulle du få en sød tand, finder du naturligvis også sunde snacks uden tilsat sukker, alt sammen ud fra Sense kost principperne.

God fornøjelse!

Alle opskrifter

Hvad er Sense-kost?

Sense-kost er ikke en slankekur eller et hurtigt fix til at smide de overflødige kilo. Sense er en livsstil som tager udgangspunkt i dine hænder. Med hænderne i fokus hjælper Sense-kost principperne dig med at få struktur på dine måltider.

Med hænderne som redskab, får du den rette fordeling af grøntsager, protein, stivelse og fedt. Følger du Sense kost principperne vil du få 2 håndfulde grøntsager, 1 håndfuld protein, 1 håndfuld stivelse og 1-3 spiseskefulde fedt, til hvert måltid.

Med 3 gode og mættende måltider om dagen lægger Sense en god grobund for en langvarigt sund livsstil.

Sunde opskrifter til hele ugen og hele familien

Du får nemt opskrifter til hele ugen, én til hver dag. Alle opskrifter er sunde, velsmagende og kan sagtens laves på en hverdagsaften, hvor det nogle gange skal gå lidt stærkt.

Alle opskrifter er tilpasset, så hele familien kan være med. Her er nemlig opskrifter for en hver smag, og du kan således finde opskrifter på alt fra sunde salater til hurtig mad i fad. Med opskrifterne bliver madlavningen en leg. Min filosofi er, at de skal være overskuelige og nemme at gå til - og selvfølgelig gøre livsstilsrejsen lettere for dig. Alle opskrifter er også forsynet med billede, så du kan se, hvilket resultat du kan forvente.

Søger du opskrifter på let, lækker og sund mad, er du havnet det rigtige sted, for disse opskrifter her er nemlig lige præcis det, lette, lækre og sunde. Alle opskrifter, du finder her på siden, er gratis, så du nemt og bekvemt kan få recepten på lækker mad.

Gå ombord i min opskrifter og glæd hele familien med lækker, hjemmelavet mad hele ugen.