Sportsernæring

Sporternæring

Sundfokus afholder individuelle samtaler i sportsernæring for alle, der går meget op i sin sport. Vejledningen henvender til atleter inden for Elite Sport og motionister, der ønsker optimering af kosten i forbindelse med meget træning og op konkurrencer.

Du får hjælp til at ramme din kampvægt og vejledning i energi indtag f.eks. op til marathon, ironman eller cykelløb.

Hvad opnår du ved Sportsernæring

Kosten har stor indflydelse på din sportslige præstation. Fokus på en god sportsernæring giver optimal restitution, mere energi til din træning og stabil vægt.

  • Sundt immunforsvar og forebyggelse af skader.
  • Optimal udbytte af træningen, som gør dig konkurrenceklar.
  • Balance i kroppen som giver dig lysten til træning.
  • Din kropssammensætning optimeres med lavere fedtprocent og øget muskelmasse.

Hvad betyder kosten?

Den rette kost og ikke mindst korrekt sammensætning af måltiderne, giver dig mere energi og dermed gode træningspas. Når du træner, spiser og restituerer optimalt, fører det ofte til gode konkurrenceresultater, hvor alt går op i en højere enhed, og du når dit mål.

Det er krævende for kroppen at dyrke meget sport. Jo mere du forlanger af din krop, jo mere bør du være opmærksom på optimal ernæring. Du kan træne lige så hårdt, du vil, men hvis ikke du spiser god og næringsrig kost, får du ikke det fulde udbytte af din træning. Hvad du indtager før, under og efter træning har betydning for din restitution og præstation.

Vi er alle forskellige og har forskellige behov – nogle ønsker resultater nu og her – mens andre ønsker et længere forløb. Vi finder sammen den helt optimale plan til dig.

Vi tilbyder

Formålet med Sportsernæring vil altid være at skabe de bedst mulige rammer for at opnå et godt udbytte af din træning og samtidig præstere godt i forbindelse med konkurrencer. Det gælder idrætsudøvere på alle niveauer; motions, sub-elite såvel som eliten. Når du får de sunde vaner “ind under huden”, vil du mærke forskellen på kroppen og din træning.

Kontakt Sundfokus for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå optimal sporternæring.

Mia Sørensen

Sundfokus v/Mia Sørensen
Coach, ernæringsekspert, biopat, kostvejleder med 10 års erfaring indenfor kost og træning.

kontakt mig